DIREKTØREN SOM HELT MENNESKE


Værdifortælling fra 2006 om den nu tidligere direktør hos 50+ milliarder-koncernen Danish Crown, som blev brugt i hele 9 år på koncernens hjemmeside – lige til CEO Kjeld Johannesen gik på pension.

Hvordan? – Når vi rammer en virksomheds kernefortælling, er den tidløs.

Vi fortalte om manden bag CEO-titlen målrettet koncernens årsregnskab og website – altså entydig ekstern kommunikation. Filmen blev derefter sammen med fire andre oversat til engelsk og tysk til det internationale marked.

Da filmene viste sig at give koncernens topchefer krop og sjæl, og samtidig formidlede Danish Crowns centrale værdier, blev de trykt på 19.000 dvd’er og omdelt til samtlige medarbejder for at dele værdierne indadtil.

OFF PISTE …

En kok med 'sære' ideer

Imagefilm om restaurant Det Hvide Pakhus på havnen i Faaborg. Bag panderne kokken Thomas Pedersen, som hader at føre sig frem i et interview men stadig ønskede en personlig film. Fast lå det, at Thomas ikke ville stå frem og fortælle om sig selv og sin restaurant i filmen.

Løsning? Han fik sin vilje: ingen billeder af Thomas Pedersen, der fortæller om sin restaurant. Men hvordan så skildre, at hver en bolt i Pakhusets gamle træværk er gennemsyret af den jyske kok?

Som så ofte er reportage-stilen et godt redskab. Jeg har fisket en masse arbejdslyd med Thomas, der dirigerer i køkkenet, brugt masser af reallyd i klipningen og skrevet en speak, som er en anelse løs, og fabulerende indtalt.

Se og hør